Temizlik Faaliyetleri Hızla Devam Ediyor 187

İlçemizde pazartesi gününden itibaren süren aşırı yağışlar nedeniyle, yağmur suları ile taşınarak şehrimizin üst mahallelerinden G. Osmanpaşa ve M. Akif Caddelerine gelen kum ve topraklar Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gün boyu temizlendi. Ayrıca, Darkale madeninden başlayıp, Bakırçay’da sonlanan Tarhala deresinde temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diğer yandan, Hürriyet mahallesi, Balcı Madeni bitişiğindeki Öğretmen Hayati Bozkurt sokak ve Kuzey sokakların eskiyen çöp konteynırları yenisiyle değiştirildi. Mahalle Muhtarı Ali ÇOBAN ve mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Murat GERGİN, yeni çöp konteynırlarına ateşli madde, ateşli kül atılmaması bu kapların vatandaşlarımızın ödedikleri vergi ve ücretlerle temin edildiğini anlatarak itinalı kullanılarak, hepimizin ortak malı olan konteynırlara sahip çıkılarak korunması gerektiğini belirtti. Tüm çalışmalarımız temiz bir Soma ve temiz bir çevrede insanımıza yakışır bir ortamda yaşamak olmalıdır, dedi.